17 Ekim 2010 Pazar

ASY'de İmparator sesleri ..

Maçın özetine veya detaylarına girmeden önce ortaya çıkan sonucun aslında Rijkaard'ın istifasına kadar gideceği açık olarak gözüküyor hatta gitmelidir de. Alınan bu sonuçlara ve  istenilen futbol düzeyine bir türlü gelinememesine rağmen hala bir çaba veya istek içinde olmadığını görüyoruz maalesef. Geçen seneki alınan başarısız sonuçları bi ölçüde ülkeyi ve takımı yeni tanımasına vererek bir kredi daha açmış ve bu seneyi beklemek gerektiğini düşünmüştük. Fakat görünen o ki bu senenin de geçen seneden bir farkı olmadığını her hafta oynadığımız maçtan sonra aslında gördük, Avrupa Fatihi olan Türkiye'nin futboldaki en büyük markasının  sıradan adı sanı duyulmamış takımlara Avrupa'da elenmesi   ve bunun  rahatsızlığını zerre hissetmeyen teknik direktörümüzün umursamaz duruşu aslında hepimizi çok önceden fazlasıyla rahatsız etmişti. Her maçtan sonra futbolcularını bi şekilde suçlayan birisine takımın da zaten saygısının kalmadığı ortada. Bu arada giderken de Elano'yu mutlaka alıp götürmesi şart oldu. Elano'nun yedek kulübesindeki duruşu ve neredeyse uykuya dalmak üzere olan görüntüsü zaten herşeyi ortaya koyuyor.

Haftaya Saraçoğlunda Fener maçı var ,kalecimiz atıldı Aykut haftaya kalede olacak ,Baroş sakatlandı umarım ciddi değildir, Arda zaten yok,kim oynayacak Allahaşkına ?Hala nerede olduğunun farkında olmayan şaşkın Misimoviç mi, yoksa savruk bir şekilde açık tribüne kadar koşan ve Aydın'dan hiçbir artısı olmayan Pino mu? Umarım bi şekilde Sabri'nin hırsını ve kazanma isteğini bir şekilde diğerleri de örnek alır ve iyi bir sonuçla dönerler.

Maçın detaylarına çok fazla girmeye gerek yok zaten 3. dakikada gelen golden sonra yaşanan bir şaşkınlık arkasından saldıran bir Galatasaray ama sonrasında inanılmaz defans hatalarıyla yenen 3 gol daha...

İmparator  dön yuvana.........

Hiç yorum yok: