3 Ağustos 2011 Çarşamba

İLİŞKİ BİTİNCE ANILAR KİME KALIR?

İlişkisi biten herkesin belki de ilişşkiyi bitirmekten daha çok zorlandığı bir konudur anıları da bitirmek. Gidenle birlikte anıları da kargoya vermek mümkün değil ki, paketleyip gönderebileceğin bir adresi bile yok..

Böyle bir açmazı vardır aslında ,garip bir şekilde olmadık yerde olmadık zamanda gelir gözünün önüne o kareler ,değer verdiğin ilişkinin ödettiği bedeldir aslında o anlar .

Giden mi kaybetmiştir yoksa kalan mı belli değildir platform bu olunca.Bazen anlamsız gülümsemelere yol açar bazen de oldukça anlamlı, bazen huzursuzluktan yerinde durdurmaz seni bir kelimeden veya görüntüden oluşan bir kare...

Giden belki de gitmek isteyerek kendini daha iyi hissettmiştir ama bu mudur ihtiyacı olan mutluluk? Ya kareler onun da peşini bırakmazsa?? 

2 yorum:

S.Burcu Önder dedi ki...

belki de ilişkiler artık anı olmaları gerektiği için bitmiştir...Anı saygı, sevgi, bazen hüzün, bazen gülümseme getirir..İlişki bitmeli ki bunlar sağlam kalsın...İlişkilerdeki yıpranma, anlamsız tartışmalar, kötü günler, asık suratlar, ilişki bitiminden anılara doğru açık davettir..Davet eden de, edilen de aynı sahnededir...

Bekir Özkan dedi ki...

Kesinlikle haklısın aslında özellikle o yıpranma dönemi belirtileri kaçınılmaz sona doğru pupa yelken gidişin habercisidir.